Gastronómia

Hľadáte vhodné miesto na oslavu?

Akcie

Hľadáte vhodné miesto na konferenciu, rodinnú oslavu, firemný večierok alebo menšiu svadbu?  Moderné a vkusne zariadené priestory našej reštaurácie, kaviarne, salónika alebo terasy sú vám k dispozícií.  Všetko vám pripravíme a vyzdobíme podľa vašich predstáv a potrieb.     

Reštaurácia

Salónik

Kaviareň

Pre ubytovaných hostí sú k dispozícií bohaté raňajky v salóniku formou švédskych stolov.

Na objednanie vám zabezpečíme obedy/večere v našej reštaurácií. Potrpíme si na tradičnú, domácu kuchyňu a kvalitné lokálne  suroviny.  

Recepcia

lobby bar

Na svoje si prídu aj milovníci kávy, pre ktorých sú káva a iné nápoje v ponuke na hotelovej recepcií

857681

Reštaurácia

kapacita 55 miest

Plne klimatizované priestory modernej zariadenej reštaurácie sú k dispozícií na objednávku na krsty, narodeninové oslavy, výročia, svadby, kary.   Reštauráciu si je možné prenajať aj na mítingy a iné firemné akcie. Na požiadanie zabezpečíme výzdobu a catering. V letnom období je k dispozícii aj priestranná terasa.

633652

Kaviareň

kapacita 20 miest

Ku reštaurácií patrí aj kaviareň s príjemným sedením a barom. Radi Vám pripravíme aj osviežujúce miešané alkoholické a nealkoholické nápoje podľa Vášho želania. Kladieme dôraz na kvalitu a širokú ponuku druhov lahodnej kávy. V horúcich letných dňoch si môžete posedieť v tieni letnej terasy s výhľadom na kúpalisko LETKA.

2366518

Salónik

kapacita 30 miest

Súčasťou reštaurácie je aj salónik, kde sa podávajú raňajky pre ubytovaných hostí formou švédskych  stolov. Súčasťou priestoru je i detský kútik. Klimatizovaný salónik vybavený audio-vizuálnou technikou a wifi pripojením je možné si prenajať na firemné školenia alebo iné podujatia s menšou kapacitou.