Rezervácia

Kalendár
Kalendár
Hotel Dynamic

logo hotel dynamic

od 09.05.2016 do 13.05.2016  

 

Pondelok
Slepačí vývar

350g Penne Mexicano (sušené paradajky, jablká, mozzarella v pikantnej omáčke A-1,3,7  3,50€
350g Čierne špagety v rybacej nátierke z 4-druhov rýb A-1,3,4                3,90€
150g/150g Kuracie prsia plnené broskyňou, rukolou, gorgonzolou, zapekanými paradajkami 4,20€
150g/150g Bravčové karé s avokádom a zemiakmiA-1,3                                                          4,50€

Utorok
Zemiakový krém

350g  Farfalle so šunkou, brokolicou, šampiňónmiA-1,3,7  3,50€
350g  Špagety carbonaraA-1,3,7  3,90€
150g/200g  Kuracie prsia v červenej omáčke, zemiaky špeciálA-1,3  4,10€
150g/150g  Bravčové karé na citrónovej omáčke, dusená ryžaA-1                       4,50€

Streda
Karfiolový krém

350g Studené Fusilli so zeleninouA-1,3   3,50€
350g Tagliatelle s lososom, špenátom, jablkami a rukolouA-1,3  5,20€
350g Plnená paprika na taliansky spôsob s lupienkamiA-1   4,10€
150g/150g Plnená panenka so sušenými paradajkami, slivkami, hroznom a s hovädzou omáčkouA-7                                                                                                            4,60€

Štvrtok
Brokolicový krém

350g  Penne Quatro FormaggiA-1,3 3,50€ 
350g Plnený baklažán s mletým mäsom na červenej omáčke, zemiakové plátkyA-1,3     3,90€ 
350g Rezance s hráškom, maslom a bylinkamiA-1,3 3,80€ 
150g/200g Kurací filet so šampiňónmi a šunkou, domáce lupienkyA-1                                                                                                       4,10€

Piatok 13.5.2016
Z technických príčin zatvorené !

300g  
 
200g    
350g    
    

 

1. obilniny, 2. kôrovce, 3. vajcia, 4. ryby, 5. arašidy, 6. sója, 7. mlieko, 8.orechy, 9. zeler, 10.horčica, 11. sezam, 12. oxid siričitý a siričitany.
Alergény

Minútkové špeciality dňa sa podávajú v čase od 11.00 hod – 14.00 hod
Zmena jedálneho lístka vyhradená.
                                  Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Použité sú vlastné kalkulácie.                                                                    Jedálny lístok vyhotovil Gianni Da Saco, šéfkuchár                                               www.hoteldynamic.sk
Prajeme Vám dobrú chuť!
 

Bravčové karé s olivami, rukolou, parmezámom, kalerábom a zemiakmi